× Αρχικη Λογισμικά Συστήματα Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες Ποιοί είμαστε Πελάτες Επικοινωνία

 Η Eurosoft είναι μία από τους πρωτοποριακούς παροχείς λογισμικών στην Κύπρο που ιδρύθηκε το 1990. Προσφέρουμε προηγμένες λογιστικές εφαρμογές για διάφορες επιχειρήσεις καταστημάτων λιανικής, χονδρικής, διανομείς, συμπεριλαμβανομένων των ειδών τροφίμων, κατασκευαστικών εταιρειών, πρακτόρων ειδών υγιεινής, αντιπροσώπων ανταλλακτικών και άλλα. Εκτός από τα διάφορα έτοιμα μας λογισμικά, η Eurosoft μπορεί να αναλάβει και τη δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις απο τους πελάτες μας και παράλληλα την αρμονική συνύπαρξη και λειτουργία τους με τις υπάρχουσες εφαρμογές που μπορεί να παρέχουμε.

  Εστιάζουμε κυρίως στην ανάπτυξη, υλοποίηση και υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας κάποιας εταιρείας. Οι εφαρμογές που παρέχουμε σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι το κύριο επιχειρησιακό λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και τη διάδοση πληροφοριών εντός μιας εταιρείας, προκειμένου να ανταποκρίνονται γρήγορα με ενημερωμένες αποφάσεις στα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα της αγοράς και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

  Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με 25 χρόνια εμπειρίας στις Επιχειρηματικές Οικονομικές Εφαρμογές. Με γραφεία στη Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και μια ομάδα περισσότερων από 20 συμβούλων, τεχνικών και προγραμματιστών, εξυπηρετούμε καθημερινά περισσότερες από 1000 εταιρείες χωρίς πειραματισμούς και αυτοσχεδιασμούς.

Συνεργάτες

Partners

   

Διεύθηνση

EUROSOFT BUSINESS SOFTWARE
241 Λεωφ. Στροβόλου, 1ος Όροφος
2049, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: 77777013 Φαξ: 22514822

Newsletter


Δημιουργεία Ιστοσελίδων

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε μια νέα Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα!